AYDIN / YENİPAZAR - Yenipazar Anaokulu

Yenipazar Anaokulu

Çarşı Mahallesi Büyük Menderes Caddesi No.81 Yenipazar Aydın
Okul Öncesi Eğitimde; kalitenin, saygınlığın örnek alındığı okul olabilmek.
Misyon
Okul öncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken, 21. yüzyıl becerileri ile bağdaşık eğitim hizmeti sunmak, okul öncesi eğitim amaçları doğrultusunda farklı çevrelerden gelen öğrencileri aynı eğitim kurumu içerisinde gelişimlerini desteklemek, kendine güvenen bireyler yetiştirerek ilköğretime hazırlayan kurum olmak.
Başarılar
Okulumuz 11 HAZİRAN 2008 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce oluşturulan komisyon tarafından yapılan hijyen ve temizlikle ilgili denetleme sonucunda "BEYAZ BAYRAK" almaya hak kazanmıştır. Beyaz Bayrak ödülümüz 15 Ekim 2010 tarihinde ikinci kez, 10 Mart 2015 tarihinde üçüncü kez, 26 Aralık 2017 tarihinde dördüncü kez onaylanmıştır. 8 Ocak 2016 tarihinde Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan denetimde sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam koşulları uygun bulunduğundan ´Beslenme Dostu Okul´sertifikası almaya hak kazanmıştır. Beslenme Dostu Okul sertifikamız 8 Ocak 2019 tarihinde ikinci kez onaylanmıştır. Proje ile ilgili ödül belgelerimiz okulumuzun girişinde ve dışarıda asılı olup beyaz bayrağımızda dalgalanmaya devam etmektedir. Ayrıca yapılan denetim sonucuna göre 20/07/2009 tarih ve 41 sayılı "Eğitim Bölgesi/Yerleşim Alanında" en başarılı kurum olarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz.
Öğretim Şekli :Sabah Grubu
Servis Yok
Çarşı Mahallesi Büyük Menderes Caddesi.
Yenipazar İlçe Merkezinde Olup, Aydın İl Merkezine 44 Km. Uzaklıktadır.